Afgelopen zaterdag stond voor het U20-1 team van Biks Shots een spannende wedstrijd ten op het programma. Namelijk de uitwedstrijd tegen de nr. 2 OBC. Het team heeft al een keer tegen OBC gespeeld. Die thuiswedstrijd werd mooi gewonnen met 12 punten verschil.

Dus bij winst in deze uitwedstrijd kon Biks Shots kampioen worden. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Het eerste en tweede kwart heeft Biks Shots achter gestaan. Met de rust was de score 24-22 en ging het meer gelijk op. Het derde kwart begon sterk met een paar mooie punten, waarmee Biks Shots een voorsprong nam. Maar na het derde kwart was de stand toch 42-37. Het vierde kwart bleef gelijk op gaan en de eindstand kwam hiermee op 53-47. Het was een hele spannende wedstrijd, de spannendste van het hele seizoen. Helaas heeft het team met 6 punten verloren.

Tweede kans op kampioenschap

Omdat de eerdere thuiswedstrijd tegen OBC met een groter verschil (12 punten) door Biks Shots werd gewonnen, kan Biks Shots U20-1 alsnog kampioen worden in de 3e divisie.

Dan moeten ze komende zaterdag 9 december de thuiswedstrijd tegen Attacus winnen. Dat belooft dus alweer een spannende wedstrijd te worden. Kom het team dus aanmoedigen komende zaterdag om 14.15 uur in de Roodloop.